+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Olomouc Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 36 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    95%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Michal

mladý pár, 27.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Koupelna byla zařízena moderně, stejně jako pokoj.

  • Dveře nešly pořádně otevřít, neboť se zadrhávaly o koberec. I přes zavřené dveře bylo slyšet veškeré dění za nimi (recepce je ihned u pokojů, takže každý telefonát i nové ubytování je přes dveře slyšet) V 11 hodin večer nějaký kolemjdoucí zvonil na zvonek a jelikož je znovek umístěn opět na recepci a je hodně hlučný, tak nás to budilo. V koupelně je sprchový kout s velmi kluzkým povrchem. Nemožnost parkování na parkovišti - nutnost nechat auto na úzké a přeplněné silnici, kde hrozí poškrábání auta.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Jaroslav Krus

jednotlivec, 26.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra

dospělý pár, 29.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Tomáš Jureček

mladý pár, 15.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Procházka

dospělý pár, 15.10.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

dospělý pár, 29.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Armand Vervoort

dospělý pár, 7.8.2015

English

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Clean and modern room Very nice bathroom Parking easy

  • Beds make too much noice ! (when you turn on)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Hana Mádlová

rodina s malými dětmi, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela

skupina přátel, 28.5.2017

Senec Slovensko

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Veľmi pekný penzión, krásne a čisté izby plus príjemné bolo mať kávu, čaj, sprchovcie šampóny a ďalšie drobnosti k dispozícii zdarma.

  • Nevýhodou je poloha mimo centra Olomouce a v blízkosti je len jedna fungujúca reštaurácia.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 11.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
95 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Martiník

dospělý pár, 14.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velmi dobrá káva.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Aneta

jednotlivec, 28.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Ubytování super, klidná lokalita, moc jsme si to s manželem užili.

  • Přijeli jsme a technické problémy, nešla televize a lampičky, což nás zamrzelo, že vše nebylo ok a my neměli hned své vytoužené soukromí.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Olomouc odpověděl na tuto recenzi.
Technické problémy vyřešeny během pár minut,ubytovali jsme klienty nestandartně v 11 hodin bez příplatku,kdy jsme museli přednostně uklidit pokoj pouze pro tyto hosty a při tomto jsme zjistili výše uvedené záležitosti
A oni se nám odvděčili tím,že kouřili na pokoji,popel v koupelně a zápach s cigaret po celém penzionu.A co můžeme jednoduše NIC, vše vyprat koberce vytepovat.Pro mě je toto chování nepochopitelné

Andrea Fleisnerová

dospělý pár, 13.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Petr Šneberg

jednotlivec, 26.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • klidné a krásné ubytování.Majitelé příjemní. Moderní a lusxusně vybavený pokoj.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Haša

jednotlivec, 7.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Beránková

rodina se staršími dětmi, 7.8.2018

Klatovy Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Klidné místo , kousek do centra Olomouce . Čistota a super komunikace !Byli jsme už po druhé a víme , že se rádi budeme ubytovávat zde .Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dariusz

mladý pár, 2.3.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • We were lost in Oloumuc, and stuff helped us by piloting us from the suburbs to the point of destination. It was really worth to be there.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10